MyePH

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...

emmm....dah lama la rasanya tak men'taip' kat blog ni... Rasa rindu gak nak menulis ni, tapi...agak bizi gak la...

Pe pun, mungkin ni permulaan bagi sanak untuk menulis semua...

Wassalam...

One of the best about Kuala Sepeteng...emmmm mee Udang (besaq tu udang dia) memang puas makan...
Dapur arang (tempat buat kayu arang, kira kilang kayu arang la tu..)
Cikgu Tuan Zarul (Thanks coz ajar kami tak jemu2, maklumla geng huru-hara) dan Cakcibau my pren yang huru-hara

Sawah padi in my Kampung (Parit Mat Ali, Kuala Kurau, Perak)
ni padi (ada yang tak tau ker?? hehe)
My pren masa kursus fotografi kat Pualau Mata Kail, Tasik Banding, Gerik, Perak Darul Ridzuan.
Cakcibau @ Pepatung @ Duyong @ Sesior @ Dragonfly (lantak korang la nak sebut mana satu pun)
Sunset kat Kuala Sepetang, Taiping, Perak.
Read More …