MyePH


Semua ni terjadi lebih kurang 3 tahun lepas....

Ingat lagi tak???

19 - 21 Disember, 2003 (Jumaat - Ahad) di Ipoh.

Cuba ingat kembali...



Ucapan ni khas ditujukan kepada mat rempit Iwan (future immigration officer) berbahagialah selalu & jangan nak memerempit dah... heheheh :)

Boring tau jadi satu-satunya orang bujang kat sini. Cepat-cepat ler balik woi... Aku jer tak kawin-kawin lagi (duit tak berapa cukup)... ;)

Khas untuk mat rempit.... Katak rempit... heheh... enjoy!!!


Read More …


CITE pasal perpisahan dengan Cik Wan ni... Terkenang pulak pada tahun 2004 hari Sabtu 24hb. Ogos pukul 9:00 am...

Yang cam menari tu nama dia Izzi ^^^

Masa tu, sedih gakla pasal staff unit Penilaian Semula MDPH (lantikan secara sambilan) pun ada Majlis Jamuan Perpisahan gak.

Nama depa tu MOHD KHAIRULNIZAM B. CHE AHMAD (Yon), MOHAMMAD NOOR ZUL IZZI B. MD. ISA (Izzi), MOHD KHAIRANI B. MD. MIDAH (Che Khai), dan MOHD AZMIL B. MOHD HARIS (Azmil).

Ni la team penilaian yang paling best. Tapi lani suma dah keje lain dah... Tapi rasanya depa ni tetap best sampai bila-bila... Semoga hangpa usccess dan bahagia selalu, sampai bila-bila.

Bawah ni antara gambar-gambar nostalgia di majlis tuuuuuu









Salam mesra dari Keroh n babai...
Read More …


4:00 p.m. 29 Mac, 2006 - RABU - Pengkalan Hulu, Perak.

Hari ni hari yang paling menyayat hati bagi kebanyakan staff MDPH sebab hari ni adalah hari perpisahan Pen. Pegawai Penilaian MDPH Cik Wan Suriati bt Megat Abdullah. Cik Wan akan memulakan tugas di tempat baru, Majlis Daerah Kubang Pasu, Kedah. Jauh tu.... Tapi dekat dengan kg dia...


Ni la Cik Wan Suriati bt Megat Abdullah (kiut kan? heheh...) >>>

Cik Wan Suriati start keje kat sana pada 2 April, 2006. Semoga beliau akan dapat kengkawan yang best cam kat MDPH ni. Sebab Cik Wan ni memang best...

Harap-harap Cik Wan bahagia disamping geng di sana...

babai untuk kali ni... komen cam biasa...

Read More …


Hi... I'am back again...

Baru-baru ni saya ada menonton satu iklan komersial dari NIKE pasal bola.

Nak tau... nama dia JOGA TV... dalam iklan tu player dia Ronaldinho. Yang best sangat tu, dia punya skil, best ooo... ada juga video dia main masa dia buak gi. Tau tak skil dia masa budak pun dah memang bagus, Malaysia punya player boleh tak kalau ada yang macam tu.

Rasanya ada kot... Malaysia boleh la katakan...

Jadi......... Jom kita semarakkan slogan "MALAYSIA BOLEH", InsyaAllah nanti kita akan main dalam final wold cup.

Last sekali.. lawatilah joga.com untuk maklumat lanjut (boleh creat blog gak) ataupun ke nikefootball.com pasti gempak.

OK lah jumpa lagi lain kali... Bye...

joga bonito (play beautiful)
Read More …